Nu kör vi igång!

Publicerad 23 augusti 2010

Hej och välkommen till Öppen Scen

Unga Klara har i alla år varit undersökande i sitt teaterarbete och nu tar vi steget vidare och bjuder in er till vår teaterprocess för att involvera barn och unga i vår konstnärliga utveckling, för att utmana dialogen om de viktiga frågorna i livet och för att dela med oss av all vår erfarenhet. Till allt detta behöver vi er!

Genom att ladda ner ännu opublicerade texter, övningar och avsnitt till kommande teaterföreställningar från Unga Klara kan ert arbete börja: att fritt tolka, gestalta och spela in scenerna för att sedan ladda upp scenerna/filmerna på oppenscen.se.

På sidan finns det utrymme för att kommentera varandras gestaltningar, jämföra, diskutera tolkningar, estetiska lösningar med mera. Unga Klara kommer i sin tur att ge feedback, svara på frågor och berätta om sitt arbete.

Under de kommande tre åren kommer Unga Klara arbeta med temat Uppfostran. Övningarna på Öppen Scen är ett undersökande arbete på samma tema.

Era scener/filmer blir inspiration för Unga Klara som nu arbetar med två pjäser: Uppfostrarna och De ouppfostringsbara. Som deltagare i Öppen scen är ni med och påverkar det konstnärliga innehållet.

Nu kör vi!