Vem är du? Vem är du egentligen?

Publicerad 30 november 2011

Vi på Unga Klara har haft premiär på pjäsen DE JAG EGENTLIGEN ÄR.

Det är en teaterföreställning som handlar om vem man är och vem man skulle vilja vara. Den handlar också om vilka situationer i livet som har gjort dig till den du är och vilka personer som betytt mycket för dig.
Och så handlar pjäsen om krafter. Superkrafter typ. Dels krafter man faktiskt har. Som när man kan känna av saker som ska hända och sånt. Och så hjälte-superkrafter. Som spindelmannen eller superman eller Pippi Långstrump.

Jag tycker att det är spännande att fundera på sånt. Vem jag är och vem jag skulle vilja vara. Och så superkrafter. Jag har krafter ibland känns det som. Och så önskar jag ofta att jag har superkrafter.

Om ni också tycker att det är intressant så kan ni göra på scenerna och övningarna som finns här på sidan. De handlar just om sånt här!

Lycka till!

-Elin